Werken bij

ICT medewerker/junior systeembeheerder

Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een mooie stap in jouw carrière? Een baan met een breed takenpakket, veel ruimte en vrijheid en waarin je rechtstreeks in contact staat met de eindgebruikers/klanten? Reageer snel!

Als ICT medewerker/junior systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor een up-to-date ICT-omgeving waarin onze eindgebruikers/klanten zorgeloos kunnen werken. Je hebt face-to-face en uiteraard veel digitaal contact met de eindgebruikers en bent proactief op zoek naar verbeterpunten in de ICT-omgeving waardoor onze klanten efficiënter kunnen werken. 

Je bent samen met een ervaren collega verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die binnen IT Option B.V. worden uitgevoerd. Werkzaamheden bestaan o.a. uit het on site installeren en leveren van diverse hardware, het oplossen van incidenten, uitvoeren van changes (b.v. patches, updates, installaties, migraties etc.) en reguliere beheerwerkzaamheden van de gehele ICT omgeving van onze klanten. We werken voornamelijk bij MKB klanten, waarbij persoonlijk contact en klantgericht werken hoog in het vaandel staat! Dit verwachten we dus ook van jou!  

Je hebt ook nauw contact met leveranciers en vind het leuk om samen met hen te bouwen aan de ICT omgeving bij de klant. Je kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid en werkt graag zelfstandig. 

 

Functie-eisen
Een zelfstandige, communicatief vaardige collega met een brede (theoretische) basiskennis van ICT-omgevingen. Je hebt minimaal een MBO-4 ICT-opleiding afgerond. Je hebt ervaring in Microsoft gebaseerde ICT-omgevingen (Windows 10, Office365, Server 2016-2019, Exchange 2016) en hebt bij voorkeur enige kennis van VoIP en netwerkbeheer. Je bent gedisciplineerd, verantwoordelijk, precies en beheerst de Nederlandse taal goed. Omdat je regelmatig naar klanten gaat moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en auto (waarvoor je uiteraard een goede kilometervergoeding krijgt)

 

 

 

 

Wie zijn wij
IT Option B.V. is een kleine maar sterke onderneming die de ICT bij haar klanten maar al te graag uit handen neemt. Klaar staat voor de eindgebruiker en meedenkt tot de laatste bits en bytes.  

 

Wat bieden wij

  • Een bruto salaris tussen de €2300,- en € 3000,- per maand (afhankelijk van kennis, werkervaring en
     certificering), aangevuld met 8,33% vakantiegeld en interessante bonussen;
  • Een tijdelijk contract met de intentie daar een vaste aanstelling van te maken na één jaar;
  • Ruimte voor studie, certificaten behalen en persoonlijke ontwikkeling;
  • Leuke opdrachten met genoeg afwisseling en uitdaging

 

Interesse?
Stuur je C.V. en motivatie naar info@it-option.nl. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Chiel, hij is bereikbaar op 010-7920230. We maken graag kennis met je!