Werken bij

ICT (Servicedesk) medewerker

Functieomschrijving:

Als ICT (Servicedesk) medewerker ben jij hét eerste aanspreekpunt voor de klanten van IT Option als het gaat om meldingen, vragen en incidenten.

De vragen komen binnen via de mail, telefoon, mondeling en via ons selfservice portaal. Je lost de vraagstukken zoveel mogelijk zelfstandig op en zet deze, waar nodig, door naar de juiste collega’s of leveranciers voor tweedelijnssupport. Incidenteel zal je ook op locatie (hardware installatie) werkzaamheden uitvoeren.

Met jouw (technische) kennis van zaken over platformen, communicatiemiddelen, werkplektools, infrastructuur, kassasystemen en hostingdiensten los je problemen in één keer goed en snel op. Je legt de meldingen en oplossingen zorgvuldig vast. Ook bewaak je de afhandeltermijnen van de oplossingen conform de servicelevels. Uiteraard zorgen we dat je voldoende opleidingen en trainingen volgt om de benodigde kennis te krijgen (en te houden). Daarnaast lever je een bijdrage in projecten. Je werkt flexibel; op werkdagen is onze servicedesk bereikbaar van 7.00 tot 22.00 uur, maar uiteraard zijn dit niet je werktijden. Alleen als er storingen zijn ben je in de avond aan het werk. Samen met je andere collega’s geef je invulling aan de storingsdienst. Uiteraard zijn wij net zo flexibel m.b.t. vrij nemen: in goed overleg geven we vorm aan een goede werk/privé balans!

Functie-eisen
Een zelfstandige, communicatief vaardige collega met een brede (theoretische) basiskennis van ICT-omgevingen. Je hebt een MBO ICT-opleiding afgerond. Je hebt ervaring in Microsoft gebaseerde ICT-omgevingen (Windows 10, Office365) en hebt bij voorkeur enige kennis van VoIP en netwerkbeheer. Je bent gedisciplineerd, verantwoordelijk, precies en beheerst de Nederlandse taal goed. Omdat je incidenteel naar klanten gaat moet je in het bezit zijn van een rijbewijs.

Wie zijn wij
IT Option B.V. is een kleine maar snel groeiende onderneming die de ICT bij haar klanten maar al te graag uit handen neemt, klaar staat voor de eindgebruiker en meedenkt tot de laatste bits en bytes. Check onze website of bel ons voor meer informatie.

Wat bieden wij
• Een bruto salaris tussen de €1.800,- en € 2.750,- per maand, bij 40 uur (afhankelijk van kennis, werkervaring en certificering), aangevuld met 8,33% vakantiegeld en een bonus op basis van het resultaat
• Een mobiele telefoon, laptop;
• Een flexibele baan met groeimogelijkheden;
• Mogelijkheid om vanaf thuis te werken;
• Ruimte voor studie, certificaten behalen en persoonlijke ontwikkeling;
• Leuke opdrachten met genoeg afwisseling en uitdaging.

Interesse?
Stuur je C.V. en motivatie naar info@it-option.nl. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Chiel, hij is bereikbaar op 010-7920230. We maken graag kennis met je!