Werken bij

ICT beheerder / systeembeheerder

Ben jij op zoek naar een mooie stap in jouw carrière? Een baan met een breed takenpakket, veel ruimte en vrijheid en waarin je rechtstreeks in contact staat met de eindgebruikers/klanten? Reageer snel! Bij IT Option ben jij samen met de andere collega’s hét eerste aanspreekpunt voor de klanten als het gaat om meldingen, vragen en incidenten. Daarnaast ga je regelmatig naar klanten toe voor installatiewerkzaamheden.

De vragen komen binnen via de mail, telefoon, mondeling en via ons selfservice portaal. Je lost de vraagstukken zoveel mogelijk zelfstandig op en zet deze, waar nodig, door naar de juiste collega’s of leveranciers. Regelmatig zal je ook op locatie werkzaamheden uitvoeren en lever je een bijdrage in projecten.

Met jouw (technische) kennis van zaken zoals platformen, communicatie, werkplektools, infrastructuur, kassasystemen en hostingdiensten los je problemen in één keer goed en snel op. Je legt de meldingen en oplossingen zorgvuldig vast. Ook bewaak je de afhandeltermijnen van de oplossingen. Uiteraard zorgen we dat je voldoende opleidingen en trainingen volgt om de benodigde kennis te krijgen (en te houden) als je deze nog niet hebt.

Je werkt flexibel; op werkdagen zijn wij bereikbaar van 7.00 tot 20.00 uur. Samen met je collega’s geef je invulling aan de storingsdienst. Uiteraard zijn wij net zo flexibel m.b.t. vrij nemen: in goed overleg geven we vorm aan een goede werk/privé balans!

Wat hebben we nodig

Een zelfstandige, communicatief handige collega met een brede basiskennis van ICT. Je hebt een MBO+/HBO ICT-opleiding afgerond. Je hebt ervaring in Microsoft gebaseerde ICT-omgevingen (Windows 10, Office365, Server 2016-2019, Exchange 2016) en hebt bij voorkeur enige kennis van VoIP en netwerkbeheer. Je bent gedisciplineerd, verantwoordelijk, precies en beheerst de Nederlandse taal goed. Omdat je regelmatig naar klanten gaat moet je in het bezit zijn van een rijbewijs.

Wie zijn wij

IT Option B.V. is een snel groeiende onderneming die de ICT bij haar klanten maar al te graag uit handen neemt. Klaar staat voor de eindgebruiker en meedenkt tot de laatste bits en bytes.

Wat bieden wij

 • Een bruto salaris tussen de €2.000,- en € 3.225,- per maand, gebaseerd op 40-urige week (afhankelijk van kennis, werkervaring en certificering), aangevuld met 8,33% vakantiegeld en een bonus afhankelijke van de resultaten;

• Een tijdelijk contract met de intentie daar een vaste aanstelling van te maken;

• Ruimte voor studie, certificaten behalen en persoonlijke ontwikkeling;

• Een goed gevulde bedrijfsauto;

• Laptop, telefoon en alle overige benodigdheden om goed thuis en op locatie te kunnen werken;

• Leuke opdrachten met genoeg afwisseling en uitdaging

Interesse?

Stuur je C.V. en motivatie naar info@it-option.nl. Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Chiel, hij is bereikbaar op 010-7920230. We maken graag kennis met je!